Home / ОбавештењаPage 2

 

Разна обавештења за студенте

6

јун 25

Физичкохемијска анализа

онсултације са студентима из предмета Физичкохемијска анализа биће одржане у понедељак, 9. 06. 2025. године у 9:00 часова преко MS...
Read More

4

јун 25

Пролећни семестар на ФФХ

Поштоване колегинице и колеге, Пролећни семестар на ФФХ почиње у петак 06.06.2025. године. Предавања ће се реализовати у online формату...
Read More

4

јун 25

Методе и методологија ФХ истраживања у животној средини

Предавање ће бити одржано 04.06.2025. у 18 часова, https://zoom.us/j/93938472401 Meeting ID: 939 3847 2401
Read More

4

јун 25

KOЛТ

Додатни термин за консултације на предмету КОЛТ ће бити одржан у четвртак 12. јуна 2025. од 18 до 19 часова. Линк за...
Read More

3

јун 25

Обавештење за студенте треће године (основне академске студије)

Консултације студената и наставника са треће године у вези са реализацијом другог семестра школске 2024/25. одржаће се путем ZOOM платформе...
Read More

1

јун 25

МАС – Електрохемија и електрохемијске методе

Усмених консултације у вези са првим и експериментални део курса биће одржане у среду 4. јуна и петак 6. јуна...
Read More

30

мај 25

Условности полагања испита

У школској 2024/25. години све условности полагања испита на основним академским студијама, исказане у одлукама  бр. 488 од 14.04.2016. године и бр. 1213  од 07.09.2023. https://www.ffh.bg.ac.rs/uploads/sr/2016/10/Odluka-o-uslovnosti-upisa-predmeta-i-polaganja-ispita-na-OAS.pdf...
Read More

30

мај 25

КОЛТ

Додатни термин за консултације на предмету КОЛТ ће бити одржан у петак 6. јуна 2025. од 17 до 18 часова. Линк...
Read More

29

мај 25

Расподела тема за дипломске радове

Расподела тема за завршне радове на ОАС Физичка хемија за школску 2024/25. годину ће се обавити на MS Teams групи...
Read More

29

мај 25

Електрохемија и електрохемијске методе – Примењена електрохемија

Kонсултације из дела Примењена електрохемија ће бити 3.6.2024. од 9–10h преко MS Teams-а уз обавезу потврде ако ћете присуствовати консултацијама...
Read More