Home / Подршка за студенте докторских студија

 

Поштовани, 
У име Центра за подршку докторским студијама Универзитетске библиотеке “Светозар Марковић” упућујем вам молбу да, уколико постоји могућност, проследите ове информације до студената докторских студија на свом факултету.
Центар делује у Универзитетској библиотеци од краја 2022. године са циљем да докторандима обезбеди едукативну, стручну и информациону помоћ. Током 2023. одржан је велики број радионица од којих су неке снимљене и могу се погледати на страници http://www.unilib.rs/o-nama/ambijenti/centar-za-podrsku-doktorskim-studijama/Ове активности подржане су од стране Министарства науке, технолошког развоја и иновација РС.
Рад Центра могу да прате сви студенти докторских студија, а довољно је да се пријаве на мејлинг листу и добијаће обавештења о планираним програмима.
Линк за пријаву на мејлинг листу јеhttps://forms.gle/KgJQfqQzcqDX6BAQ7

На самом крају 2023. године Центар је припремио анкету, чији је циљ да пружи прилику студентима да укажу на потешкоће и изазове са којима се сусрећу током студија, како би се, откривањем највећих проблема, учинио први корак у њиховом решавању. Анкета се налази на линку https://forms.gle/J2BNW7RZeeBppyiy8

Изузетно би била драгоцена ваша помоћ у прослеђивању ових линкова, пре свега линка за пријаву на мејлинг листу, а потом и линка до анкете, јер, према нашим сазнањима, до једног броја студената, поготово до новоуписаних, ове информације нису стигле.  
Уз велику захвалност, Центар стоји на располагању за све предлоге, коментаре и сугестије.
Срдачно, Др Драгана Столић